Detroit

Detroit Red Wings nya vrålåk

ANNONS

Får ett mejl från Daniel Thunberg som tipsar om ett videoklipp han har hittat på Detroit Red Wings webbsida. Det är en presentation av klubbens nya flygplan, Red Bird III.

Som ni kommer att se i klippet är det ingen sardinburk till charterplan vi pratar om direkt. NHL-spelare behöver knappast oroa sig för stela ryggar, krampande lår eller att idioten framför dig ska fälla tillbaka sätet så att du sitter fast som i en björnsax. Nej, här snackar vi om lyx rakt igenom. Efter att själv ha flugit med obekväma Delta Airlines mellan Stockholm och Las Vegas (via New York) i sommar inser jag att det skiljer så mycket mer än bara ett par nollor i lönebeskedet mellan en hockeyskribent och en hockeyspelare.

Text: Uffe Bodin

Den här artikeln handlar om: